lördag 9 februari 2019

8-9 Feb



Igår lekte vi med presenning, väldigt läskigt.

Emmet kunde ha dött! Vi lekte på ridbanan när de andra traskade iväg. Emmet blev lite upprörd (men faktiskt mycket bättre fokuserad denna gång att vara själv) Bad honom bara sätta nosen på presenningen och den var väldigt läskig. Fick be honom flera gånger för han kunde inte hålla sig att titta vart de andra tog vägen. Och från ingenstans satte han framhovarna på och gick över den, jag blev förvånad , Emmet blev förvånad och mitt på presenningen kom han som på det. Han sladdade över och då slingrade presenningen sig liksom runt han bakben! OMG! 

Sen hade vi att göra ett tag, touch it sätta nosen på och få godis. Lady förstod inte riktigt varför vi skulle hålla på med den där heller =) 

Idag har det snöat hela dagen så vi struntade i presenningen. Vi körde lite cirkling, Emmet var kanon. Squeze över hinder, travade över och vände upp fint. Lady tryckte jag på lite knappar. Bad henne skritta i cirkling som hon tyckte var lite jobbigt. Har som en tendens att bryta av hela tiden också och stanna upp så vi jobbade på det. Körde också lite trav över hindret och vända upp och stanna. 

Båda superduktiga. I veckan ska vi filma lite. =)

1 kommentar: