söndag 27 januari 2019

26-27 Jan




Tryckte på lite knappar igår och Lady tyckte inte alls om det, pappa skottade med traktorn samtidigt så kanske blev extra svårt. Hur som helst så började hon dra i linan och resa sig. Började i cirkling game att hon stannade vid en plats och drog. Sedan kunde hon inte stå still. Tappade henne två gånger. Lady blir som lite stressad när hon blir upprörd och då vill hon inte riktigt lyssna. Fick lägga in Sideways för att hålla koll på zon 1. Avslutade när vi kunde cirkla. 

Emmett fick dona på med 8a och falling leaf, gå halva cirklar framför. Gått upp framdelen på lastpall, blev ett kort pass för honom =)

Idag körde jag och Lady igen. Kom i hagen och var positiv tvekade lite när vi skulle in på ridbanan. Började direkt med sideways, timing i pauser och när "att" börja igen (blir upprörd över att stå för länge verkar det som) Flöt på bra. Försökte att ha en låg energi och få passet positivt och så lite drag i linan som möjligt. Kom in till cirkling game testade lite men var tydlig med sänd och tryck i grimman. När det gick bra slutade vi. Har lite svårare i höger varv.

Bilder från igår på lilla Stjärnan ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar